Tarihçe

Tarihçe

LADES, en üst düzeyde bio-güvenlik tedbirleri uygulayarak, üretimin her aşamasını kontrol ve kayıt altına alan, konusunda uzman veteriner hekimler eşliğinde yıllık 100.000 ton piliç eti işleme kapasitesine sahip modern tesislerinde, tüm hijyen kurallarına uyarak üretim yapan bir kuruluştur. Lades olarak, çağdaş bir anlayışla ürünlerimizi yüksek kaliteyle üreterek insanların yaşam kalitesini yükseltmek birinci hedefimizdir.

 

Adana’da bulunan 6000 m2 kapalı alan üzerinde kurulu yıllık 100.000 ton piliç eti işleme kapasitesine sahip modern kesimhane tesislerimiz; 20.000 metrekare kapalı alana sahip damızlık işletmeleri; 400.000 adet /Hafta kapasiteli kuluçkahane; çok sayıda yetiştirme çiftliği,  yılık 200.000 ton yem üretim kapasitesine sahip, yem fabrikasını kapsamaktadır.

 

Lades Piliç entegre tesislerinde ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemi ve ISO 22000 gıda güvenliği kalite sistemine göre üretim yapılmaktadır. Üretimin her aşaması kontrol ve kayıt altına alınmaktadır. Ayrıca, tüketicilerimizin ihtiyaç ve taleplerine göre ürün yelpazemiz sürekli olarak gelişmektedir.

 

 

MERSİS NO: 389065694000011

TİCARET ÜNVANI :  GARİP TAVUKÇULUK GIDA VE YEM SAN.TİC.A.Ş.

MERKEZİ :  AKKAPI MH 12189 SK.N.40     SEYHAN/ADANA

TAHHÜT EDİLEN SERMAYE : 0

ÖDENEN SERMAYE : 13.000.000 TL

YÖNETİM KURULU BAŞKANI : NECATİ UZUN

ÜYELERİN AD VE SOYADLARI :

EKREM UZUN

UĞUR UZUN