Kalite Politikası

Kalite Politikası

Tesislerimizde, ISO 9001 – 2000 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarında üretim yapılmakta olup, hijyen kurallarına üretimin her aşamasında uyulmaktadır.

 

Kalite sistem anlayışımızda “Çiftlikten, sofraya” prensibiyle hareket edilmektedir. Kesimhane ve dağıtım süresince belirlenen kritik noktalar sürekli izlenmektedir. Soğuk zincir sağlanmasında birinci aşama olan hava ile soğutma işlemi ile ürün kalitesi ve gıda güvenliği üst düzeye çıkarılmaktadır. İşletmemizde tavuklar elle kesilmekte olup, Lades ürünleri Helal Kesim Sertifikası’na sahiptir.

 

Çevreyi koruma bilinciyle gerçekleştirdiğimiz üretimde, atıklarımız ayrılmakta ve yasal mevzuatlara uygun hareket edilip biyolojik arıtmayla suyun geri kazanımı sağlanmaktadır.
Firmamız BESD-BİR (Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçılar Birliği) üyesidir.